fbpx

Põgenemiskast “Vaktsiin”

Miks tellida meilt põgenemiskast “Vaktsiin”?

Oleme kokku pannud vinge põgenemiskasti, mille sees on 14 erinevat ülesannet. Soovitame seda tellida meilt just selletõttu, et antud kasti on võimalik võtta endaga kaasa igale poole. Kast on mõnevõrra raske, kuid sellel on mugavad sangad ning rattad all. Lisaks mahub meie põgenemiskast ilusti autosse ning ei ole mure, kuidas seda transportida.

Milline näeb mäng välja ja, kui mitu korda saaksin seda mängida?

Meie põgenemiskast “Vaktsiin” koosneb siis 3 erinevast kastist, mis teevad koostööd üksteise vahel. Kõikide kolme kasti peale kokku on 14 erinevat ülesannet. Sind ootab ees üllatavad momendid ning garanteerime, et kast on kõigi jaoks äärmiselt põnev.

Meie põgenemiskasti saab mängida nii palju, kui ise soovite ja jõuate. Just selletõttu, kuna meie kast on kergesti taaskäivitatav ning kaasa tuleb ka manus, et panna kõik asjad, mis kastist saate õigesse kohta tagasi, et järgmistel inimestel oleks juba sama vahva nagu Teil!

Kui palju maksab põgenemiskast “Vaktsiin” ning millistele üritustele oleks seda kõige mõistlik tellida?

Meie põgenemiskasti hind kujuneb sellest, kui mitmeks päevaks soovite tellida meie põgenemiskasti ning, kui mitu inimest sellega mängivad. Kindlasti kirjuta meile ning teeme Teile suurepärase hinnapakkumise vastavalt Teie soovidele.

Meie põgenemiskast “Vaktsiin” sobib igale üritusele. Olgu selleks sünnipäev, firmapidu, poissmeestepidu või tüdrukuteõhtu. Meie põgenemiskast on väga mitmekülgne ning pakub kõigile head meelelahutust ja avastamisrõõmu.

Oleme oma kastiga väljas juba juuli kuus, kuid hetkel saame juba aegu kinni panna, kui soovite meie põgenemiskasti “Vaktsiin”. Ära oota ja broneeri meie põgenemiskast ning veeda vinge õhtu, kus iganes koos oma sõprade, kolleegide või perekonnaga.

Lisaks viska ka pilk peale meie sotsiaalmeedia kontole, et saada parimaid pakkumisi, mis toimuvad meie keskuses ning tule juba külla meile Tartu mnt 80J. Meie seikluskeskuses on 9 rajaline siseseikluspark, 3 erinevat põgenemistuba ning vinge meeskonnamäng X-Maze.

Leave comment

Copy link
Powered by Social Snap